Voorbereiden en behouden van de BRL2506-certificering

Ingenieursbureau Mol helpt u voorbereiden en behouden van de BRL2506-certificering

Bij Ingenieursbureau Mol begrijpen we hoe belangrijk het is om aan alle regelgeving en normen te voldoen. Voor puinbrekers is de BRL2506-certificering een essentiële standaard die aantoont dat uw processen en producten voldoen aan de vereiste milieukwaliteitsnormen. Wij staan klaar om u te ondersteunen door middel van interne audits, zodat u voorbereid bent wanneer een certificeringsinstelling langskomt voor een officiële audit.

Wat is de BRL2506?

De BRL2506-norm is een beoordelingsrichtlijn die betrekking heeft op de productie van recyclinggranulaat. Deze richtlijn bevat eisen voor zowel de productieprocessen als de eindproducten, om ervoor te zorgen dat gerecycleerd materiaal van hoge kwaliteit is en voldoet aan milieueisen. Certificering volgens deze norm is een vereiste voor bedrijven die actief zijn in de recycling van puin.

Het belang van een interne audit

Een interne audit is een maatregel waarmee u kunt evalueren of uw processen en producten in lijn zijn met de BRL2506-normen. Het helpt bij het identificeren van potentiële tekortkomingen en geeft u de kans om deze aan te pakken voordat een officiële auditor langskomt. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar verhoogt ook de kans op een het behouden van de BRL2506-cerificering.

Hoe Ingenieursbureau Mol u kan helpen!

Bij Ingenieursbureau Mol voeren we interne audits uit om te beoordelen of uw processen en producten voldoen aan de BRL2506-normen. Op basis van onze bevindingen helpen we bij het implementeren van correctieve acties om ervoor te zorgen dat uw bedrijf volledig voldoet. Ook bieden we ondersteuning en periodieke her audits om ervoor te zorgen dat uw processen altijd in lijn blijven met de nieuwste normen.

Neem vandaag nog contact op

Neem vandaag nog contact op met Ingenieursbureau Mol. Laat ons u helpen bij het waarborgen van de hoogste kwaliteits- en milieunormen voor uw recyclinggranulaat.

Aarzel niet, neem gerust en vrijblijvend contact op.

© 2023 Created with Royal Elementor Addons

Ingenieursbureau Mol

Neem contact