Wie zijn wij?

Ingenieursbureau Mol bestaat inmiddels 30 jaar en is in een aantal jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een kundig begrip binnen de milieubranche. Wij zijn een informele en platte organisatie met goed opgeleide en gedreven medewerkers. De verbinding leggen tussen wet- en regelgeving en de beroepspraktijk is de kracht van de organisatie. Milieukundige onderzoeken en advies op verschillende vlakken zoals bodem, bouwstoffen en asbest, maken Ingenieursbureau Mol een dynamische organisatie.

Kom jij ons team versterken?

ADVISEUR BODEM

Tijdens overleg met de klant breng je de vraagstelling duidelijk in kaart en maak je aansluitend een onderzoeksopzet met de bijbehorende offerte. De dagelijkse uitvoering van de veldwerkzaamheden wordt door jou voorbereid zodat het veldwerkteam elke dag goed geïnformeerd is.

Interesse?

Lees de volledige vacature

DESKUNDIG INVENTARISEERDER ASBEST (DIA)

Als Deskundig Inventariseerder Asbest ben je verantwoordelijk voor het accuraat en zelfstandig uitvoeren van asbestinventarisaties van bouwwerken en objecten voor verschillende opdrachtgevers.

Interesse?

Lees de volledige vacature

MEDEWERKER CIVIELTECHNISCH LABORATORIUM

Je wordt intern opgeleid tot analist in ons eigen civiele laboratorium. In dit laboratorium voeren wij diverse proeven uit ten behoeve van hergebruik van puingranulaat en compost.

Interesse?

Lees de volledige vacature

_MG_9888MarcoZwinkels (1)
Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe rol als collega of een waardevolle bijdrage wilt leveren tijdens een stageperiode, dan ben je van harte welkom.

Denk jij dat jouw vaardigheden en passie een waardevolle toevoeging zouden zijn, zelfs als de specifieke vacatures niet worden vermeld, moedigen we open sollicitaties ten zeerste aan.

Neem gerust contact met ons op en we gaan samen de mogelijkheden verkennen.